compliment-klacht-huisartsenpost-gelderse vallei-ede

Compliment of klacht

Op Huisartsenpost Gelderse Vallei en met onze ketenzorg doen we ons uiterste best om de beste zorg te verlenen. Voor onze huisartsenpraktijken willen we buiten kantoortijden de allerbeste ondersteuning bieden en ook de beste ketenzorg coördineren.

Tevreden

Een compliment krijgen, over onze huisartsenpost of ketenzorg, is altijd leuk. Wij horen dat natuurlijk graag van u. Wilt u dit met ons delen? Dan kunt u het formulier hieronder invullen en naar ons sturen.

U kunt ook uw waardering over Huisartsenpost Gelderse Vallei openbaar delen. Dan nodigen wij u uit dit via ZorgkaartNederland te doen. 

Niet tevreden

U bent op de huisartsenpost geweest en bent ontevreden, omdat niet alles naar wens is verlopen. Of u bent ontevreden over onze ketenzorg. Dat vinden wij spijtig. Het is prettig dat u dit dan kan melden. Wij vinden dit ook belangrijk, zodat we hiervan kunnen leren. Dit hoeft niet direct een klacht te zijn, maar u kunt wel ergens ontevreden over zijn. Als u geen klacht heeft kunt u een suggestie aan ons doorgeven.

Om ervoor te zorgen dat wij op een goede manier met uw melding of klacht omgaan is er een klachtenregeling. U kunt dit via het formulier op deze pagina doorgeven. 

Formulier compliment, suggestie of klacht

Vul hier uw gegevens in.