Spoedpost bord

Huisartsenspoedpost

Huisartsenpost Gelderse Vallei in Ede verleent spoedeisende huisartsenzorg buiten kantooruren. De huisartsenpost is er voor klachten die niet kunnen wachten tot het volgende spreekuur van uw eigen huisarts.

De huisartsenpost is alleen doordeweeks geopend van 17.00 uur tot 8.00 uur de volgende ochtend, in het weekend en op feestdagen. Tijdens kantooruren belt u voor spoedeisende huisartsenzorg uw eigen huisarts op de spoedlijn. Heeft u klachten die niet spoed zijn? Maak een afspraak met uw eigen huisarts of kijk op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl.

Telefoonnummer: (0318) 20 08 00. In een levensbedreigende situatie belt u altijd 112
Adres huisartsenpost: Willy Brandtlaan 10, Ede

Alleen bellen voor dringende klachten

U kunt alleen bellen als u dringende klachten heeft zoals hevige pijn, koorts en (kleine) hechtwonden. Als u overdag geen tijd heeft om naar uw eigen huisarts te gaan is dat geen reden om naar de huisartsenpost te gaan. 

Altijd eerst bellen

Een bezoek aan de huisartsenpost kan alleen nadat u heeft gebeld. Als u ons belt krijgt u een speciaal opgeleide doktersassistent (triagist) aan de telefoon. Deze noteert uw gegevens en geeft u advies. Indien nodig maakt de triagist een afspraak voor een consult (bezoek aan de huisarts) of vraagt ze de huisarts om u terug te bellen. Houd uw verzekeringsgegevens en BSN (burgerservicenummer) bij de hand. 

Het kan zijn dat u moet wachten aan de telefoon als het erg druk is. Als uw vraag niet dringend is, kunt u ervoor kiezen om later terug te bellen. 

Noodstap 3

Voor inwoners in deze regio

Huisartsenpost Gelderse Vallei is er voor inwoners van Amerongen, Bennekom, Ede, Ederveen, Elst (Utrecht), Harskamp, Heelsum, Leersum, Lunteren, Otterlo, Overberg, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal, Wageningen en Wekerom. 

Tandartsenpost

Is het buiten kantoortijd en heeft u een klacht aan uw gebit? Raadpleeg eerst de website van uw eigen tandarts of bel naar uw tandarts. Dan weet u bij welke spoedpost de praktijk hoort en waar u naartoe moet bellen. 

De Huisartsenpost Gelderse Vallei neemt ook de telefoon aan voor de tandartsenpost (0318) 61 18 88. Zij maken eventueel ook een afspraak. Heeft u al een afspraak? Dan kunt u zich melden bij de balie van de huisartsenpost. 

Dienstapotheek

Dienstapotheek Gelderse Vallei is naast de huisartsenpost gevestigd. U kunt daar bijvoorbeeld terecht voor uw medicijnen die zijn voorgeschreven op de huisartsenpost. Ook hebben zij een beperkt assortiment aan zelfzorgmiddelen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Dienst Apotheek Gelderse Vallei.