Huisartsenpraktijken 1

VIPLive

Als netwerkorganisatie willen wij zo goed mogelijk voorbereid zijn op de toekomst. Om een goede samenwerking in de regio te hebben is er VIPLive.

Digitale ondersteuning

Regionale samenwerking vraagt om digitale ondersteuning. Om voorbereid te zijn op de toekomst wordt VIPLive binnen de huisartsenpraktijken en bij de aangesloten ketenpartners geïmplementeerd. Onder andere binnen de chronische zorg.

VIPLive portaal en app

Patiënten kunnen hun meetwaardes in het systeem invoeren. Hiervoor kan naast het VIPLive portaal ook de VIP app worden ingezet. Bij het ontwikkelen van overige zorgprogramma’s kan hierin samenwerking met andere zorgprofessionals – middels een meekijkconsult – worden ingezet. Een mooie ontwikkeling naar verdere digitale samenwerking.

Per 1 juli 2020

De huisartsenpraktijken en ketenpartners gebruiken, na een goede voorbereiding en training, per 1 juli 2020 VIPLive. In de periode daarna worden andere mogelijkheden van het product geïntroduceerd: 

  • VIP samenwerken: een netwerk informatie systeem, waarin men informatie kan delen en waarin communicatie met de patiënt en zijn/haar zorgprofessionals binnen het zorgnetwerk mogelijk is.

Meer informatie over VIPLive

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Marlou van Eldik via EldikM@hagv.nl