Marlou van Eldik | Projectmedewerker


‘Ik werd niet direct aangenomen voor de vacature waarop ik solliciteerde, maar toch was ik een paar maanden later secretaresse ketenzorg. Mijn profiel was namelijk opgeslagen en dit was een match voor de nieuwe functie die toen vrij kwam. Er werd mij gevraagd of ik nog interesse had in het werken bij HAGV. Dat wilde ik en in het begin van 2016 ben ik de uitdaging aangegaan.

Foto Marlou fotograaf rond

Als secretaresse ketenzorg had ik warme contacten en vond ik het ontzorgen binnen de organisatie erg leuk! Het team ketenzorg was overigens net opgezet en nu een paar jaar verder is dit team uitgebreid en inhoudelijk doorontwikkeld. Ook kon ik mijzelf verder ontwikkelen naar een nieuwe functie als projectmedewerker. Het grote verschil tussen deze functies is het ad hoc werken, veel taken op hetzelfde moment uitvoeren en nu juist projectmatig, volgens een planning en aan 1 of 2 grotere taken werken. Dat bevalt mij goed en het is leuk om nog steeds de warme contacten te hebben in het team.

'Mijn profiel was namelijk opgeslagen en dit was een match voor de nieuwe functie die toen vrij kwam.'

Als mensen mij op een verjaardag vragen waar ik werk, leg ik vaak uit dat huisartsenpraktijken zich aangesloten hebben bij een overkoepelende huisartsenorganisatie. Ze snappen het voorbeeld dat wij ook de huisartsenpost bemannen beter. Over mijn functie leg ik uit dat ik ondersteuning bied bij projecten die onder ketenzorg of ICT vallen.

Kort samengevat is HAGV voor mij een werkgever die niet alleen gaat voor de juiste personen op de juiste plek, maar vervolgens ook voor de juiste baan voor de collega.’