Monique Kuunders | Kwaliteitsmedewerker Huisartsenpost

'Op het laatste moment zag ik de vacature voor kwaliteitsmedewerker ‘in de krant' en heb ik nog snel gereageerd. Nu werk ik al ruim 8 jaar met plezier op de huisartsenpost. Op een verjaardag snappen ze vaak wel wat een huisartsenpost is. De meeste mensen zijn er weleens geweest voor zichzelf of met een kind. Wat ze vaak niet weten is dat de huisartsenpost bij een grote netwerkorganisatie hoort van ruim 100 huisartsen. Er gebeurt veel meer achter de schermen dan men in eerste instantie bedenkt.

Profielfoto Monique Kuunders rond

'Het leukste aan mijn werk is de diversiteit van taken en dat ik zowel samenwerk met het management als met de zorgverleners die het ‘echte werk’ doen.'

Ik ga samen met mijn collega's voor teamwork. Dat is voor mij nog meer waard dan de optelsom van talent, kennis en ervaring van alle teamleden. Als we met z'n allen samenwerken met hetzelfde doel voor ogen, is het geheel veel meer dan de som der delen. Dat is fijn voor de collega’s - want met goede samenwerking komt je eigen werk ook beter uit de verf – én het is goed voor de patiënten die we zorg verlenen.