Huisartsenpraktijken 1

Werken bij

Als werkgever geven wij onze medewerkers een leerzame, fijne en goede tijd in hun carrière. We gaan voor een langdurige samenwerking. Onze cultuur is informeel, gastvrij en persoonlijk. Naast dat zijn wij professioneel en werken we hard samen om goede huisartsenzorg te leveren.

Wij bieden een leuke (inhoudelijke) baan met een fijne werkomgeving. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en beleven samen personeelsuitjes, waar we - net zoals op het werk - graag lachen en een goede tijd met elkaar hebben. 

Bij Huisartsen Gelderse Vallei werken we vanuit 3 voor ons belangrijke kernwaarden:

  • Verbinding
  • Respect
  • Duurzaamheid

Wij als werkgever

We zijn een werkgever die onze verantwoordelijkheden kent en serieus neemt. Dit geldt voor ons personeelsbeleid en de uitvoering daarvan. We nemen op basis van de situatie en onze afspraken een zo goed mogelijk (eerlijk en rechtvaardig) besluit bij vragen vanuit het personeel. 

We hebben aandacht voor onze medewerkers. Zo gaan verjaardagen en andere belangrijke momenten voor onze medewerkers niet zomaar voorbij. Je hebt de mogelijk om gezamenlijk te lunchen en van een heerlijke ‘Cup-a-Soup’ te genieten. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond leven. Daarom zijn voor al onze medewerkers vers fruit en snoepgroenten aanwezig. Wees wel snel met een banaan pakken, want die zijn meestal als eerste op!

Ook kun je op onze website meer lezen over wat wij jou kunnen bieden aan arbeidsvoorwaarden.

Jij als (nieuwe) collega

Je zult je als een vis in het water voelen als jouw hart ook sneller gaat kloppen voor de (huisartsen)zorg. Dat niet alleen, ook als het werken in een dynamische omgeving je bevalt, zit je hier goed. Het samenwerken met collega's en ketenpartners voor een hoger doel is voor jou niet onbekend.

Of de urgentie tijdens het werk hoog of laag is, het is duidelijk dat jij je niet snel gek laat maken. Door je no-nonsense mentaliteit en ook proactieve (werk)houding breng je samen met collega's rust en lever je een bijdrage aan de oplossing. Soms ben jij het die de geschikte oplossing heeft, een andere keer brengt je collega die in en luister je naar de ideeën. Je vindt het verfrissend om zo samen te werken en van elkaar te leren. Het leerproces staat voor jou namelijk nooit stil.

Je bent een betrokken en deskundige collega en helpt waar je kan. Soms met een tip en soms met een lolletje. Dat maakt het samenwerken nog leuker!

De beste baan voor jou, bij ons

We kunnen hier nog veel meer vertellen over het werken bij ons. Nog beter is dat je kijkt of jouw droombaan bij onze vacatures staat en contact zoekt. Staat die baan niet in ons overzicht? Dan kan je een open sollicitatie sturen.