Spoedpost bord

Stagelopen op de huisartsenpost

Dat betekent werken in de avonden, in de weekenden, op feestdagen en eventueel in de nachten. Durf jij het aan? Past dat bij jou? Wij garanderen dat het stagelopen op de huisartsenpost elke dienst weer anders is!

Je leert van onze triagisten hoe je zo goed mogelijk de urgentie van een spoedvraag kan beantwoorden en je leert de wereld van de huisartsenpost steeds beter kennen. Na verloop van tijd mag je helpen met het afhandelen van telefoontjes. Je ontvangt de beste begeleiding en leert samenwerken met medisch studenten, (kandidaat) triagisten, verpleegkundig specialisten en huisartsen op de post. Samen zijn wij er voor onze patiënt in de regio.

Minimaal 1 jaar ervaring

Als stagiair(e) leer je dus alle fijne kneepjes van het vak als triagist en maak je kennis met de acute zorg. Als je bij ons komt stagelopen, is het wel belangrijk dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt opgedaan, bijvoorbeeld bij een huisartspraktijk. Met die ervaring kan je beter de vragen van de patiënten beoordelen.

Psssst…

In de toekomst hopen wij studenten zoals jou een stageplaats te gaan bieden op de huisartsenpraktijk in combinatie met de huisartsenpost. De ultieme manier om het werkveld van de huisartsenzorg te leren kennen en ervaren. We laten weten wanneer het zover is!

Neem contact op

Het staat je vrij om te solliciteren voor een stageplaats op de huisartsenpost. Wij kijken samen of er plek is en of jouw leervraag bij ons beantwoord kan worden. Heb je op dit moment vragen over het stagelopen op de post en of jij hier geschikt voor bent? Je mag altijd mailen naar Aleida Schouten, teamleider op de huisartsenpost via hrm@hagv.nl.

Stuur je sollicitatie in

Optioneel
Optioneel